⭐️⭐️ Kipkarbonade
De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend scharrel hoenebeest.
De prijs is de prijs per 100 gram.
Klanten kochten ook
- Rundergehakt
Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!
Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.
Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.€ 7,15 - Blokjes Gerookt Spek
Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!
De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.€ 2,99 - Secreto Ibérico de Bellota
Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.
Deze lapjes…€ 4,25