-10%
Jalapeño Cheddar Sausage
Dit is het ultieme grillworstje.
Kant en klaar voor je gegaard.
Je hoeft 'm alleen nog even te crispen op je grill.
En dan gewoon opeten.
En er daarna nog 1 willen.
Verpakt per 2 kosten ze:
Klanten kochten ook
- Secreto Ibérico de Bellota
Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.
Deze lapjes…€ 4,25 -10%
Chuleteros Ibéricos de BellotaChuletero Ibérico, ofwel Iberisch koteletje.
Magnifiek stukje vlees.
Nog kwaliteit bellota ook.
Mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.Bereiding is gewoon kort en heet.
In de grillpan of op je BBQ.
Dat is aan jou.
De prijs is…€ 3,29 € 2,96- Salsiccia di Nino e Paolo
Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.
De prijs is per pakje van 2 stuks.€ 5,00 - Kipkarbonade
De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…€ 1,39 - Honey Cured Bacon
Men neme een buik en wrijft die in met niet te veel zout. Daaroverheen smeer je nog wat honing. Dan vacumeer je die buik en legt 'm een week in je koelcel. Tot slot rook je 'm op je BBQ met wat hickory. Je snijdt het in dikkere…
€ 3,85