Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Salsiccia di Nino e Paolo
    Salsiccia di Nino e Paolo

    Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.

    De prijs is per pakje van 2 stuks.

    € 5,00
  • Appleknockers Flophouse
    Appleknockers Flophouse

    Een befaamd vers braadworstje. Scharerel varkensvlees en gekruid met rozemarijn, tijm en salie.

    De prijs is per pakje van 2 stuks.

    € 5,00
  • Salame Finocchiona
    Salame Finocchiona

    Een heel mooie salame is dit.
    Heb ik voor een heel leuke horeca-klant.
    Uit Italië.
    Met venkel.
    Ik mag niet zeggen dat het een biologisch product is.
    Want ik ben niet SKAL-gecertificeerd.Voor 100 gram betaal je

    € 4,25
  • Jamón Ibérico Pata Negra
    Jamón Ibérico Pata Negra

    Gewoon de lekkerste ham die er is. Van het Spaanse 'pata negra' varken, het varken met de zwarte pootjes. Om die ham d elkeerste te laten worden, mogen die varkens eikeltjes eten. En de ham langdurig rijpen.

    De prijs is per pakje…

    € 5,45
  • Honey Cured Bacon
    Honey Cured Bacon

    Men neme een buik en wrijft die in met niet te veel zout. Daaroverheen smeer je nog wat honing. Dan vacumeer je die buik en legt 'm een week in je koelcel. Tot slot rook je 'm op je BBQ met wat hickory. Je snijdt het in dikkere…

    € 3,85
  • Achterham
    Achterham

    Gewoon de lekkerste achterham van Rotterdam. Lekkerder vind je ze gewoon niet. Scharrelvarkensvlees, niet zo overdreven gezouten en gerookt op een beetje eik en wat meer kers.

    De prijs is de prijs per pkaje van150 gram.

    € 4,90
  • Tummie Magazine
    Tummie Magazine

    Tummie is een magazine voor enthousiaste eters. Ze brengen chefs, wetenschappers en kunstenaars uit de lage landen samen rond één smaak, geur of ingrediënt. Ze verschijnen twee keer per jaar volgens 'het ritme van de…

    € 19,90
  • Blue Corn Masa Harina
    Blue Corn Masa Harina

    Masa harina is het maïsmeel dat je nodig het om échte maïstortilla's te bakken.
    En díe heb je weer nodig om taco's te maken.
    Blauwe maïs is een natuurlijke, GMO-vrije, oude maïsvariëteit die al honderden jaren op de…

    € 4,95
  • Demetra
    Demetra

    Antico Castello is een wijnhuis uit het zuiden van Italië, Campania, in het binnenland achter Napels. Hier worden fantastische wijnen gemaakt die ondanks het brandende zonnetje mooie zuren hebben om ze in balans te houden.

    De…

    € 13,50
  • Magis
    Magis

    Antico Castello is een wijnhuis uit het zuiden van Italië, Campania, in het binnenland achter Napels. Hier worden fantastische wijnen gemaakt die ondanks het brandende zonnetje mooie zuren hebben om ze in balans te houden.

    De…

    € 13,50
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2022 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel