Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Kipkarbonade
    Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,39
  • Rundergehakt
    Rundergehakt

    Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!

    Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.

    Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.

    € 6,85
  • Blokjes Gerookt Spek
    Blokjes Gerookt Spek

    Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!

    De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.

    € 2,85
  • Hotdog Bolognese
    Hotdog Bolognese

    Het was weer zover, er moest een nieuwe hotdog komen.
    Een hotdog met een Italiaanse inslag leek me wel wat.
    Gemaakt van goedgeboerd rund en varken.
    Op smaak gebracht met zongedroogde tomaat, rode wijn, basilicum, chili, zwarte…

    € 6,25
  • Salsiccia di Nino e Paolo
    Salsiccia di Nino e Paolo

    Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.

    De prijs is per pakje van 2 stuks.

    € 5,00
  • New Orleans Sausage
    New Orleans Sausage

    Een pikante varkensworst met een spicemix uit de Cajun-keuken. Een fusion van Spaans, Frans en Creools.
    Per 2 vacuüm verpakt.De prijs is per pakje van 2.

    € 5,00
  • Roffinger Rostbratwurst
    Roffinger Rostbratwurst

    Lekker worstje maakte ik weer.
    Gebaseerd op de Thüringer Rostbratwurst.
    Bakken in de koekenpan.
    Of even grillen op de BBQ.
    Je eet die worst trouwens met currysaus.
    En daar strooi je dan nog wat kerrie over.Het Rezept voor die…

    € 5,00 € 5,00
  • Jamón Ibérico Pata Negra
    Jamón Ibérico Pata Negra

    Gewoon de lekkerste ham die er is. Van het Spaanse 'pata negra' varken, het varken met de zwarte pootjes. Om die ham d elkeerste te laten worden, mogen die varkens eikeltjes eten. En de ham langdurig rijpen.

    De prijs is per pakje…

    € 5,45
  • Guanciale
    Guanciale

    Guanciale is het Italiaanse woord voor wang. In dit geval is het de wang van een varken. Dat ging een hele tijd in het zout en kruiden. Daarna werd het gedroogd aan de lucht.
    Het enig echte spek voor je pasta carbonara!
    Ik sneed…

    € 3,75
  • Salame Finocchiona
    Salame Finocchiona

    Een heel mooie salame is dit.
    Heb ik voor een heel leuke horeca-klant.
    Uit Italië.
    Met venkel.
    Ik mag niet zeggen dat het een biologisch product is.
    Want ik ben niet SKAL-gecertificeerd.Voor 100 gram betaal je

    € 4,25
  • Honey Cured Bacon
    Honey Cured Bacon

    Men neme een buik en wrijft die in met niet te veel zout. Daaroverheen smeer je nog wat honing. Dan vacumeer je die buik en legt 'm een week in je koelcel. Tot slot rook je 'm op je BBQ met wat hickory. Je snijdt het in dikkere…

    € 3,85
  • Achterham
    Achterham

    Gewoon de lekkerste achterham van Rotterdam. Lekkerder vind je ze gewoon niet. Scharrelvarkensvlees, niet zo overdreven gezouten en gerookt op een beetje eik en wat meer kers.

    De prijs is de prijs per pkaje van150 gram.

    € 4,90
  • Dolcetto d'Alba 2020
    Dolcetto d'Alba 2020

    Dolcetto d'Alba is van het wijnhuis Nino Costa. De wijn is gemaakt door zijn zoon Alessandro. Dat is een heel bijzonder persoon die bijzondere wijnen maakt. Dolcetto wil zeggen 'de kleine zoete'. Dat wil niet zeggen dat de wijn…

    € 12,50
  • Roëro Arneis 2021
    Roëro Arneis 2021

    Roëro Arneis van het wijnhuis Nino Costa, gemaakt door zijn zoon Alessandro. Arneis wil zeggen 'kleine lastpak'. Dat heeft hij te danken aan het feit dat hij heel lastig te verbouwen is. De druif was daarom bijna uitgestorven.…

    € 12,50
  • Tummie Magazine
    Tummie Magazine

    Tummie is een magazine voor enthousiaste eters. Ze brengen chefs, wetenschappers en kunstenaars uit de lage landen samen rond één smaak, geur of ingrediënt. Ze verschijnen twee keer per jaar volgens 'het ritme van de…

    € 19,90
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2022 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel