Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Rubia Gallega Longhaas
    Rubia Gallega Longhaas

    Achter de longen, tegen de ruggegraat aan, zit de longhaas. Werkvlees dat wat grof van draad is, maar o zo mals! Dat het van het Spaanse Rubia Gallega rund komt maakt het nog smaakvoller 😋

    Per 100 gram kost dit:

    € 2,95
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen van grasgevoerd Nederlands scharrel rund.

    Per 100 gram betaal je hiervoor:

    € 1,89
  • Sukadelappen
    Sukadelappen

    De sukade is een spier die onder het schouderblad van het rund ligt. Herkenbaar aan de dikke zeen die er door heen loopt. Mooi vlees om te sudderen. Net weer even wat anders dan riblappen. Steviger, meer bite.

    De prijs is de…

    € 1,89
  • -10%

    Chuleteros Ibéricos de Bellota
    Chuleteros Ibéricos de Bellota

    Chuletero Ibérico, ofwel Iberisch koteletje.
    Magnifiek stukje vlees.
    Nog kwaliteit bellota ook.
    Mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.Bereiding is gewoon kort en heet.
    In de grillpan of op je BBQ.
    Dat is aan jou.

    De prijs is…

    € 3,29 € 2,96
  • -10%

    Lomo Ibérico de Bellota
    Lomo Ibérico de Bellota

    De entrecote van het Ibérico varken.
    Een ongelooflijk mooi, mals en gemarmerd stukje vlees.#saynomore

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 3,39 € 3,05
  • Low&Slow Smoked Spareribs
    Low&Slow Smoked Spareribs

    Dikbevleesde ribben van een Nederlands scharrelvarken. Een mooie, spicy rub eroverheen. En dan urenlang op de markt in m'n Lelijke Zware Van Nelle Rokert. Dan krijg je heul, heul lekkere spareribs. En dat doe ik gewoon voor…

    € 14,95
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,59
  • Hamlap
    Hamlap

    Een mooi stuk vlees uit het achtereind van het varken. Heerlijk mals. Een mooie braadlap, die je ook wat langer kunt stoven.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,64
  • Kipkarbonade
    Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,39
  • Rundergehakt
    Rundergehakt

    Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!

    Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.

    Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.

    € 6,85
  • Blokjes Gerookt Spek
    Blokjes Gerookt Spek

    Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!

    De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.

    € 2,85
  • Hamschijf
    Hamschijf

    Feitelijk de kuit van het varken.
    Het ideale stuk varken om bouillon voor je herfstige soep van te trekken.
    Óf je grillt het ding in de oven.
    At ik ooit hartje zomer ergens in noord Spanje als lunch.
    Kan ook: roken in je BBQ.
    Wat…

    € 6,95
  • Zuurkoolspek
    Zuurkoolspek

    Het is weer de tijd van het jaar om zuurkool te maken. Of stamppot boerenkool. Naast die overheerlijke rookworst Zwrte Van Nelle is een stuk zuurkoolspek daar ook heel passend bij!

    Overigens is het ook heel lekker in de…

    € 1,69
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2022 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel