Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Wildzwijn Kotelet
    Wildzwijn Kotelet

    Van ribstuk van wildzwijn sneed ik mooie koteletten. Kun je gewoon even kort om en om bakken. Of grillen. Zie maar.

    Per 100 gram kosten ze:

    € 3,25
  • Ribeye
    Ribeye

    De ribeye komt uit de voorrug van het rund. Supermals vlees. Rood, rosé, en zeker niet verder. Na het bakken/grillen een maal zout en eventueel wat peper. Verder niks.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 3,95
  • Entrecote
    Entrecote

    Entrecote is de dunne lende van een rund. Bij een varken zou je over de filet spreken. Of de lendekarbonade, zou het bot er nog inzitten. Het is de ene kant van een T-bone steak. De andere kant aan die T-bone is de haas. In het…

    € 3,49
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen van grasgevoerd Nederlands scharrel rund.

    Per 100 gram betaal je hiervoor:

    € 1,79
  • Runderschenkel
    Runderschenkel

    Een heel lekkere schijf van de schenkel van het rund. Ideaal om ossobuco mee te maken. Klopt, officieel doe je dat met kalfsschenkel. Maar dan wordt het nwel erg aan de prijs. En dit is een heel goed alternatief!

    Deprijs is de…

    € 1,59
  • Cabacero Ibérico
    Cabacero Ibérico

    Dat is Spaans voor een lapje procureur van het Iberische varken. Goodelijk lekker. Zou het meteen kopen als ik jou was.

    Het kost per 100 gram

    € 2,69
  • Secreto Ibérico de Bellota
    Secreto Ibérico de Bellota

    Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.

    Deze lapjes…

    € 3,55
  • Low&Slow Smoked Spareribs
    Low&Slow Smoked Spareribs

    Dikbevleesde ribben van het Nederlands scharrel Landvarken. Een mooie, spicy rub eroverheen. En dan urenlang op de markt in m'n Lellijke Zware Van Nelle Rokert. Dan krijg je heul, heul lekkere spareribs. En dat doe ik gewoon voor…

    € 13,90
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,49
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,49
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,49
  • Kipkarbonade
    Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,29
  • Snertpakket
    Snertpakket

    Stevige snert, daar is het wel weer tijd voor. Maar je kunt met dit pakket natuurlijk ook gewoon een heel andere winterse varkens- en peulvruchtenpot maken! In het pakket vindt je: een varkensschenkel met zwoerd en een stuk…

    € 14,95
  • Varkensschenkel
    Varkensschenkel

    Het ideale stuk varken om bouillon voor je herfstige soep van te trekken.
    Óf je grillt het ding in de oven.
    At ik ooit hartje zomer ergens in noord Spanje als lunch.
    Kan ook: roken in je BBQ.
    Wat je dan krijgt heet in Polen…

    € 6,95
  • Zuurkoolspek
    Zuurkoolspek

    Het is weer de tijd van het jaar om zuurkool te maken. Of stamppot boerenkool. Naast die overheerlijke rookworst Zwrte Van Nelle is een stuk zuurkoolspek daar ook heel passend bij!

    Overigens is het ook heel lekker in de…

    € 1,59
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2022 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel