Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Betalen kan bij mij op de markt à contant of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Denver Steak
    Denver Steak

    Een Denver Steak is een mooi stuk vlees uit de hals van een rund. Vanwege de mooie marmering kun je het kort om en om bakken, als een, inderdaad, steak.

    Gewichten tot 300g zijn enkele steaks, daarboven 2 steaks per pakje.

    Prijs…

    € 3,15
  • Bavette
    Bavette

    Bavette is een stuk vlees dat Nederlandse slagers het halve maan stuk noemen. Vanwege de vorm van het stuk vlees, inderdaad. Het is te vinden in de vang van de koe. Een heel mooi stuk vlees om als steak te bakken. In de grilpan,…

    € 3,45
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen van grasgevoerd Nederlands scharrel rund.

    Per 100 gram betaal je hiervoor:

    € 1,79
  • Ossenstaart
    Ossenstaart

    De hele dag zwiept zo'n koe maar met die staart om de vliegen te verjagen. Dus al die spieren in die staart zijn de hele dag in de weer. Dat maakt die spieren wel tot werkvlees. Het ultieme vlees om zachtjes te stoven.…

    € 1,65
  • Porchetta
    Porchetta

    Porchetta (spreek uit: porketta) is een Italiaans gerecht.
    De opgerolde en gekruide middel van een varken.
    Ik maakte het aan het spit op m'n BBQ.
    Een bevriende BBQ-chef reageerde erop met 'Holy fuckkkkk!'.
    Zo goed dus.

    De prijs…

    € 2,55
  • Secreto Ibérico de Bellota
    Secreto Ibérico de Bellota

    Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.

    Deze lapjes…

    € 3,55
  • Ibérico Rib Karbonade
    Ibérico Rib Karbonade

    Gewoon de mooiste karbonades die er zijn: van het Ibérico-varken. Vrat lekker eikeltjes en dat gaf het beestje z'n smaak. Afkomstig van een bedrijf in Spanje dat ik goed ken en waarvan ik dus weet hoe ze hun varkens houden,…

    € 2,65
  • Ibérico Lende Karbonade
    Ibérico Lende Karbonade

    Gewoon de mooiste karbonades die er zijn: van het Ibérico-varken. Vrat lekker eikeltjes en dat gaf het beestje z'n smaak. de lendekarbonad eis de meest malse karbonade die er aan een varken zit.

    Het vlees is afkomstig van een…

    € 2,69
  • Solomillo Ibérico
    Solomillo Ibérico

    Het malste stukje vlees uit het varken. Van het allerlekkerste varken dat er is. Het Spaanse Ibérico varken.

    De prijs is de prijs per 100 gram. De prijs die jij gaat betalen, verschijnt bij je keuze van het gewicht.

    € 2,89
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,39
  • Low&Slow Smoked Spareribs
    Low&Slow Smoked Spareribs

    Dikbevleesde ribben van het Nederlands scharrel Landvarken. Een mooie, spicy rub eroverheen. En dan urenlang op de markt in m'n Lellijke Zware Van Nelle Rokert. Dan krijg je heul, heul lekkere spareribs. En dat doe ik gewoon voor…

    € 13,50
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,29
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,29
  • Varkensschenkel
    Varkensschenkel

    Het ideale stuk varken om bouillon voor je herfstige soep van te trekken.
    Óf je grillt het ding in de oven.
    At ik ooit hartje zomer ergens in noord Spanje als lunch.
    Kan ook: roken in je BBQ.
    Wat je dan krijgt heet in Polen…

    € 6,95
  • Kipkarbonade
    Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,21
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2021 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel