Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • -10%

    Rubia Gallega Dry-aged Entrecote
    Rubia Gallega Dry-aged Entrecote

    Wel een favoriet runderras van me, dat rubia gallega. Mooi Spaans vleeskoetje is het. Mooie smaak, mooie textuur. Maak 'm als het ff kan klaar boven open vuur. Gewoon ouderwets grillen. Dan komt wat er in zit allemaal het mooist…

    € 4,85 € 4,37
  • Pork Steak
    Pork Steak

    Ik wind er verder geen doekjes om. Dit zijn gewoon héél dikke steaks die ik snijd uit de procureur. Schouderkarbonade zonder bot, zeg maar. Heel erg lekker om op de BBQ te doen. Was ooit bij Netflix te zien: Tootsie Tomanetz die…

    € 1,69
  • Bavette
    Bavette

    Bavette is een stuk vlees dat Nederlandse slagers het halve maan stuk noemen. Vanwege de vorm van het stuk vlees, inderdaad. Het is te vinden in de vang van de koe. Een heel mooi stuk vlees om als steak te bakken. In de grillpan,…

    € 3,45
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen van grasgevoerd Nederlands scharrel rund.

    Per 100 gram betaal je hiervoor:

    € 1,89
  • Secreto Ibérico de Bellota
    Secreto Ibérico de Bellota

    Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.

    Deze lapjes…

    € 4,25
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,59
  • ⭐️⭐️ Kipkarbonade
    ⭐️⭐️ Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,55
  • Rundergehakt
    Rundergehakt

    Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!

    Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.

    Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.

    € 6,95
  • Blokjes Gerookt Spek
    Blokjes Gerookt Spek

    Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!

    De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.

    € 2,99
  • Pepe el Perro
    Pepe el Perro

    Ik noem mezelf ook wel 'The Wizard of Worst'. Altijd in staat om een worst te maken. Dat weten ze in de horeca inmiddels ook. Zo vroeg Perry de Man van Pizzabar The Joint me de pepperoni voor zijn pizza's te maken. Die pepperoni…

    € 6,50
  • Salsiccia di Nino e Paolo
    Salsiccia di Nino e Paolo

    Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.

    De prijs is per pakje van 2 stuks.

    € 5,00
  • Appleknockers Flophouse
    Appleknockers Flophouse

    Een befaamd vers braadworstje. Scharerel varkensvlees en gekruid met rozemarijn, tijm en salie.

    De prijs is per pakje van 2 stuks.

    € 5,00
  • New Orleans Sausage
    New Orleans Sausage

    Een pikante varkensworst met een spicemix uit de Cajun-keuken. Een fusion van Spaans, Frans en Creools.
    Per 2 vacuüm verpakt.De prijs is per pakje van 2.

    € 5,00
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2023 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel