Support Your Locals!

We zijn zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.
We hebben namelijk door de regels maar weinig capaciteit voor publiek op de markt.
Efficiënt de boodschappen afhandelen blijft dus gewoon noodzakelijk.
Dat wordt weer anders.
Echt!

En er is nog een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Om het betaalproces zo besmettingsgevaarvrij mogelijk te maken, kun je bij mij op de markt alleen nog kiezen voor betalen middels een betaalverzoek ('tikkie'). Zo loop je niet het risico dat je je pincode in moet toetsen op een pinautomaat die onverhoopt niet na de vorige betaler ontsmet is.

Sorteer op
per pagina
  • Ribeye
    Ribeye

    De ribeye komt ui de voorrug van het rund. Supermals vlees. Rood, rosé, en zeker niet verder. Na het bakken/grillen een maal zout en eventueel wat peper. Verder niks.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 3,65
  • Entrecote
    Entrecote

    Entrecote is de dunne lende van een rund. Bij een varken zou je over de filet spreken. Of de lendekarbonade, zou het bot er nog inzitten. Het is de ene kant van een T-bone steak. De andere kant aan die T-bone is de haas. In het…

    € 3,39
  • Spider Steak - Slotlapje
    Spider Steak - Slotlapje

    De spider steak is de Angelsaksische naam voor wat wij hier een slotlapje noemen. Het is een lapje dat op het heupbot ligt. Doet nooit wat, ligt er alleen maar te liggen. Verdwijnt meestal in de bak met gehaktsnippers. Zonde, want…

    € 2,19
  • Ossenstaart
    Ossenstaart

    De hele dag zwiept zo'n koe maar met die staart om de vliegen te verjagen. Dus al die spieren in die staart zijn de hele dag in de weer. Dat maakt die spieren wel tot werkvlees. Het ultieme vlees om zachtjes te stoven.…

    € 1,54
  • Shortribs
    Shortribs

    De spareribs van het rund. Heerlijk om low&slow op de BBQ te doen, maar het gaat ook uitstékend in de oven, de slowcooker of gewoon op het pertroleumstel.

    De prijs is per 100 gram.

    € 1,93
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen, mooi doorregen! Van Nederlands dubbeldoel rund.

    De prijs is de prijs per 100 gram. De prijs die jij gaat betalen, verschijnt bij je keuze van het gewicht.

    € 1,69
  • -20%

    Solomillo Ibérico
    Solomillo Ibérico

    Het malste stukje vlees uit het varken. Van het allerlekkerste varken dat er is. Het Spaanse Ibérico varken.

    De prijs is de prijs per 100 gram. De prijs die jij gaat betalen, verschijnt bij je keuze van het gewicht.

    € 2,89 € 2,31
  • -20%

    Ibérico Rib Karbonade
    Ibérico Rib Karbonade

    Gewoon de mooiste karbonades die er zijn: van het Ibérico-varken. Vrat lekker eikeltjes en dat gaf het beestje z'n smaak. Afkomstig van een bedrijf in Spanje dat ik goed ken en waarvan ik dus weet hoe ze hun varkens houden,…

    € 2,65 € 2,12
  • -20%

    Ibérico Lende Karbonade
    Ibérico Lende Karbonade

    Gewoon de mooiste karbonades die er zijn: van het Ibérico-varken. Vrat lekker eikeltjes en dat gaf het beestje z'n smaak. de lendekarbonad eis de meest malse karbonade die er aan een varken zit.

    Het vlees is afkomstig van een…

    € 2,69 € 2,15
  • -10%

    Secreto Ibérico
    Secreto Ibérico

    Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.

    Bereiding is…

    € 3,25 € 2,93
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,32
  • Low&Slow Smoked Spareribs
    Low&Slow Smoked Spareribs

    Dikbevleesde ribben van het Nederlands scharrel Landvarken. Een mooie, spicy rub eroverheen. En dan urenlang op de markt in m'n Lellijke Zware Van Nelle Rokert. Dan krijg je heul, heul lekkere spareribs. En dat doe ik gewoon voor…

    € 13,50
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,29
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,29
  • Kipkarbonade
    Kipkarbonade

    De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
    Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…

    € 1,19
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2021 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel