Support Your Locals!

Ik ben zaterdag gewoon weer volle bak op het Noordplein!

Van 10-17 uur.

Handig is om bij me te bestellen.
Ik kan je dan snel je boodschappen uitleveren.

Er is nóg een reden om bij me te bestellen.
Je vist dan op de markt niet achter het net!
Vangt geen bot!

Ik werk iedere week weer aan een mooi assortiment voor jou.
Dat staat donderdag in de loop van de middag in volle glorie in de webwinkel.
Kom je voor dat moment bestellen, dan staat misschien nog niet alles er in.


#supportyourlocals

Bestellingen reken je gewoon hier in de webwinkel af.
Koop je bij me op de markt, dan kan je bij mij à contant bet
alen of middels een betaalverzoek ('tikkie').

Sorteer op
per pagina
  • Denver Steak
    Denver Steak

    Een Denver Steak is een mooi stuk vlees uit de hals van een rund. Vanwege de mooie marmering kun je het kort om en om bakken, als een, inderdaad, steak.

    Verpakt 2 steaks per pakje.

    Prijs per 100 gram:

    € 3,65
  • Bavette
    Bavette

    Bavette is een stuk vlees dat Nederlandse slagers het halve maan stuk noemen. Vanwege de vorm van het stuk vlees, inderdaad. Het is te vinden in de vang van de koe. Een heel mooi stuk vlees om als steak te bakken. In de grilpan,…

    € 3,45
  • Kalfsschnitzel
    Kalfsschnitzel

    Een lapje uit het spierstuk van het kalf.
    Ik kon aan fatsoenlijk geboerd kalf komen. Sneed mooi dunne lapjes uit dat stuk vlees. Aan jou de schone taak om het nog wat verder plat te meppen, te paneren en dan te bakken.
    Een…

    € 3,79
  • Riblappen
    Riblappen

    Heerlijke sudderlappen van grasgevoerd Nederlands scharrel rund.

    Per 100 gram betaal je hiervoor:

    € 1,89
  • Sukadelappen
    Sukadelappen

    De sukade is een spier die onder het schouderblad van het rund ligt. Herkenbaar aan de dikke zeen die er door heen loopt. Mooi vlees om te sudderen. Net weer even wat anders dan riblappen. Steviger, meer bite.

    De prijs is de…

    € 1,89
  • Koontjes
    Koontjes

    Koontjes zijn de spieren die een varken bij leven gebruikt om te kauwen. Ultiem werkvlees dus. Boordevol bindweefsel. Daarmee is het perfect om er een fantastische stoofpot mee te maken. Je krijgt dan heerlijk mals vlees dat ook…

    € 1,59
  • -10%

    Secreto Ibérico de Bellota
    Secreto Ibérico de Bellota

    Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.

    Deze lapjes…

    € 4,25 € 3,82
  • -10%

    Chuleteros Ibéricos de Bellota
    Chuleteros Ibéricos de Bellota

    Chuletero Ibérico, ofwel Iberisch koteletje.
    Magnifiek stukje vlees.
    Nog kwaliteit bellota ook.
    Mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.Bereiding is gewoon kort en heet.
    In de grillpan of op je BBQ.
    Dat is aan jou.

    De prijs is…

    € 3,29 € 2,96
  • -10%

    Lomo Ibérico de Bellota
    Lomo Ibérico de Bellota

    De entrecote van het Ibérico varken.
    Een ongelooflijk mooi, mals en gemarmerd stukje vlees.#saynomore

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 3,39 € 3,05
  • Solomillo Ibérico de Bellota
    Solomillo Ibérico de Bellota

    Het malste stukje vlees uit het varken. Van het allerlekkerste varken dat er is. Het Spaanse Ibérico varken.

    De prijs is de prijs per 100 gram. De prijs die jij gaat betalen, verschijnt bij je keuze van het gewicht.

    € 3,29
  • Low&Slow Smoked Spareribs
    Low&Slow Smoked Spareribs

    Dikbevleesde ribben van een Nederlands scharrelvarken. Een mooie, spicy rub eroverheen. En dan urenlang op de markt in m'n Lelijke Zware Van Nelle Rokert. Dan krijg je heul, heul lekkere spareribs. En dat doe ik gewoon voor…

    € 14,95
  • Spareribs
    Spareribs

    Lekker dik bevleesde (rauwe) spareribs van Nederlands scharrel Landvarken voor op je BBQ. Need I say more?

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Buik aan het Stuk
    Buik aan het Stuk

    Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.

    De prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,59
  • Speklap
    Speklap

    Mooier vlees dan de buik van een varken is er (bijna) niet. Deze lapjes komen van een scharrel Landvarken.

    LET OP: er komen morgen in de loop van de dag nog meer porties speklappen in. Dus zijn ze even uitverkocht, kijk dan…

    € 1,59
  • Kippenbout
    Kippenbout

    Een hele kippenbout!
    Lekker in de oven. In de braadpan. Of in de soeppan, voor bouillon.
    Van goedgeboerde Nederlandse kippen. Verpakt per 2 en de prijs is de prijs per 100 gram.

    € 1,49
Sorteer op
per pagina

Contact:

Wil je iets weten?

Bel dan naar 06-21716370!

Of stuur even een mailtje!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle producten in mijn assortiment?

Schrijf je dan hier daar voor in.

© 2015 - 2022 Wild Vleesch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel