Salsiccia di Nino e Paolo
Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.
De prijs is per pakje van 2 stuks.
Klanten kochten ook
- Blokjes Gerookt Spek
Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!
De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.€ 2,99 - Secreto Ibérico de Bellota
Secreto Ibérico, ofwel het geheim van het varken, is een magnifiek stukje vlees. Het ligt, bijna verborgen en vandaar de naam, vlakbij het schouderblad van het dier. Het is mooi fijn gemarmerd en erg sappig en mals.
Deze lapjes…€ 4,25 - Appleknockers Flophouse
Een befaamd vers braadworstje. Scharerel varkensvlees en gekruid met rozemarijn, tijm en salie.
De prijs is per pakje van 2 stuks.€ 5,00 - Kipkarbonade
De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…€ 1,55