Buik aan het Stuk
Gewoon een heel mooi stuk vlees om in je oven of op je BBQ klaar te maken als Sunday Roast: varkensbuik. Afkomstig van goedgeboerd Nederlands scharrel Landvarken.
De prijs is de prijs per 100 gram.
Klanten kochten ook
- Kipkarbonade
De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…€ 1,39 - Rundergehakt
Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!
Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.
Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.€ 6,85 - Blokjes Gerookt Spek
Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!
De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.€ 2,85