Rookworst 'Zware Van Nelle'
Je bent slager/worstmaker in Rotterdam en je maakt een rookworst naar je eigen recept.
Nou, die noem ík dan gewoon de Zware Van Nelle.
Heerlijke worst, gekruid met witte peper, foelie en majoraan.
Per stuk kost die:
Klanten kochten ook
- Blokjes Gerookt Spek
Zouten en ruim een week wegleggen, die scharrelvarkensbuik. En dan lekker koud roken op beukenmot. In blokjes snijden en uitbakken. d eideale smaakmaker voor (bijna) alle gerechten!
De prijs is de prijs per pakje van 150 gram.€ 2,99 - Rundergehakt
Net wat grover gemalen dan je misschien gewend bent. Voor een lekkere bite!
Gehakt van het vlees van een lokaal geboerd Lakenvelder rund.
Prijs is de prijs per pakje van 500 gram.€ 6,95 - Kipkarbonade
De dij van de kip is wat mij betreft het lekkerste stukje van het hele beest. Daarna volgt het vleugeltje en daarna het karkas. Om bouillon van te trekken.
Ik heb kipkarbonades van Oma's Kip, een goedgehouden en langzaam groeiend…€ 1,55 - Salsiccia di Nino e Paolo
Scharrelvarkensvlees met wilde venkel uit Sicilië, een beetje chili, wat knoflook en een scheut witte wijn. Van dat worstje zeggen Italianen dat het lekkerder is dan de versie die ze kenden.
De prijs is per pakje van 2 stuks.€ 5,00 - Appleknockers Flophouse
Een befaamd vers braadworstje. Scharerel varkensvlees en gekruid met rozemarijn, tijm en salie.
De prijs is per pakje van 2 stuks.€ 5,00